dilluns, 16 de novembre del 2009

Musical a l'Estació Central d'Anveres

El dia 23 de març de 2009 a l'Estació Central d'anveres (Bèlgica) a les 8:00h, més de 200 ballarins van ocupar el vestívol de l'estació per interpretar la cançó Do-Re-Mi de la pel·lícula Sonrisas y lágrimas, cantada per Julie Andrews.

Sembla mentida però es veu que amb només 2 assaigs, van preparar aquesta magnífica performance. Es tracta d'una maniobra de promoció d'un programa de televisió belga, en el qual estan buscant algú per ocupar el paper principal, en el musical de "The Sound of Music".

5 comentaris:

JORDI ha dit...

Gràcies, Montse per fer-me conèixer aquest vídeo.

arutal ha dit...

Hola Jordi, aprofito per enviar-te aquest vídeo sobre una animació feta amb sorra, perquè penso que és increïble la realització, i penso que la música també és molt bonica.
Espero que t'agradi.
http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

(Montse, contralt, La Roca)

Unknown ha dit...

hola, jordi soc la mariona gabarro me mirat el blog per sobre perque no tenia temps, pero mel mirare amb calma i em mirare les cançons!!

JORDI ha dit...

Hola Montse. La presentació amb sorra que em proposes em va deixar amb la boca oberta fa un parell setmanes. Una amiga meva, la Iona, va penjar aquest vídeo al seu blog. Esperaré un temps a penjar-lo, però el penjaré segur.

Gràcies

JORDI ha dit...

Hola Mariona. Aquesta cap de setmana ja et podràs llegir l'article sobre el tema amb variacions. A classe n'escoltarem més.