dijous, 18 d’abril de 2013

Reflexions a l'entorn de la creativitat

Aquest proper diumenge 21 d’abril del 2013 a les 12h a l'Edifici Gòtic (c/ Major, 11) de Benicarló (Castelló) podeu escoltar una xerrada molt interessant. M'encantaria ser-hi present.


REFLEXIONS A L’ENTORN DE LA CREATIVITAT

UNA ALTRA PERCEPCIÓ ÉS POSSIBLE

LLUÍS M. BOSCH 
 
COMPOSITOR O IMAGINADOR?Dos pensaments personals a l’entorn dels quals el compositor Lluís M. Bosch i Daniel forja la seva filosofia.


“La imaginació és el recurs natural renovable més poderós de que disposa l’espècie humana des de la nit dels temps i des de que l’home va prendre consciència que era un ésser capaç de pensar.” (Lluís M. Bosch, afortunat per què aquesta filosofia l’acompanya des de fa molt de temps) 


“Feliços els qui creuen en la bellesa dels seus somnis. El futur és seu.” (Lluís M. Bosch, tardor del 2010) 


La xerrada serà il·lustrada amb música en directe on podrem tastar de quina manera un llenguatge tan poderosament sensual i subtil com és la creació musical ha influït en el pensament, la manera de viure i de transgredir les tènues barreres que separen la realitat de la ficció, a un compositor que no resta indiferent al que l’envolta. Entusiasme i apassionament en victoriosa pugna envers indiferència i resignació2 comentaris:

Núria Alturo ha dit...

Sona bé. Llàstima que estiguem ocupats en altres afers musicals...

Núria Alturo ha dit...

Sona bé. Llàstima que estiguem ocupats en altres afers musicals...