dimecres, 22 de setembre del 2010

Concert del programa "Clàssica"

Us presento un vídeo que he extret del blog del programa Clàssica de Televisió de Catalunya. A partir d'ara trobareu l'enllaç a la web i el blog del programa Clàssica a la columna dreta del meu blog.
El diumenge passat, 19 de setembre, vaig poder veure un fragment del concert que emetien en aquest programa. Els intèrprets eren la mezzosoprano Malena Ernman, el clarinetista Martin Fröst i el pianista Niklas Sivelöv. 
Una mezzosoprano amb una veu impressionant i un clarinetista d’una tècnica i musicalitat excepcionals. Els dos artistes tenen una preparació coreogràfica altíssima i tot el concert és ple de moviments artístics i detalls plens de bon humor. Aquí en teniu un exemple: una divertida i brillant actuació dels tres músics suecs versionant la música de Monti i RimskiJ-Korsakov. Una veritable "performance". Que ho passeu bé!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Com trobes aquestes coses? Més enllà de la genialitat d'ells que és acollonant, s'ha de dir que....

.... o sigui.... la tia està molt bona no?¿?¿!!!!

XDXDXD I el que fa amb la veu es virtuosisme! Que no vull dir que amb el clarinet no ho sigui però... AMB LA VEU?¿?¿!!! IMPRESIONANT!

JORDI ha dit...

Hola Aleix.
Certament el que fa amb la veu és molt i molt difícil...
Vaig descobrir aquest concert un diumenge pel C33, Clàssica i van donar la informació del blog del programa. Ara l'he afegit als meus preferits i el pots trobar a la columna de la dreta d'aquest blog.
Gràcies pels missatges, Aleix.