dissabte, 25 de setembre del 2010

La Kantoria

La Kantoria és un cor juvenil femení format l'any 2005 en el si del Conservatorio Municipal de Leioa per donar continuïtat al treball coral desenvolupat per les components del cor infantil Leioa Kantika.
Està dirigit desde la seva fundació per Basilio Astulez i actualment està format per 25 cantaires d'entre 16 i 23 anys.
El 2007 obtenen el primer premi en la modalitat de veus iguals del Certamen Nacional Antigua Abesbatzak de Zumarraga i el 2008 es proclama vencedor absolut del Gran Premio Nacional de Canto Coral rebent, a més, els primers premis en les modalitats de polifonia i folklore.
El cor compagina els programes a capella amb el repertori simfònic i l'estrena d'obres noves escrites per a cor femení, cuidant al màxim la posada en escena i la coreografia.

Niska Banja
Obra interpretada a la Casa de las Juntas de Abellaneda el 4 de març de 2010.

Tirikitauki, composada per David Azurza
Interpretada el mes de maig de 2008 a Zumaga.

Vox Tronica, composada per T. Stokes
Interpretada el mes de maig de 2008 a Zumaga.

Realment impressionants!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bons! A part ha de ser difícil de muntar qualsevol de les peces que canten. HI ha nivellàs! I les composicions molt originals. (al menys per mi vaja) M'ha agaradat molt. :)

JORDI ha dit...

Hola Aleix.
Realment canten molt bé, la coreografia està molt cuidada i no perden qualitat de so mentre es mouen. Això és el més difícil d'aconseguir.
Les composicions són certament molt originals. Quan pugui inclouré un altre vídeo d'aquest cor cantant una harmonització del Love me tender. Magnífic!
Fins aviat