diumenge, 30 de maig del 2010

Benjamin Zander - Ulls brillants

En Benjamin Zander té dues passions contagioses: la música clàssica i ajudar-nos a descobrir el nostre amor per ella, i per extensió, descobrir el nostre amor per totes les noves possibilitats, experiencies i connexions.
Un vídeo molt interessant del qual podeu escollir els subtítols fins i tot en català. Desitjo que us agradi tant com a mi.



http://www.ted.com/talks/lang/eng/benjamin_zander_on_music_and_passion.html

dilluns, 17 de maig del 2010

Francesc Tàrrega

Us presento un nou vídeo del programa Nydia del Canal 33. Ara, dedicat a Francesc Tàrrega, compositor i guitarrista valencià. En aquest vídeo podreu veure interpretar obres seves pel guitarrista Juan Becerra, professor de guitarra a l'Escola de Música Pau Casals d'El Vendrell, del qual us recomano a tots el seu blog: "El racó de la guitarra", destinat a estudiants de guitarra de nivell elemental i mitjà. A partir d'avui també el trobareu al meu llistat de blogs, a la columna de la dreta.



dimecres, 12 de maig del 2010

El carilló de la Generalitat

Aquest vídeo va ser emès a l'espai 'Nydia" del Canal 33. Els protagonistes: el carilló del Palau de la Generalitat i Anna Maria Reverté, la seva carillonista titular. Aquest 2010 es compleixen 500 anys del primer carilló.